divendres, de novembre 16, 2012

EL CAS D'UNES HISTORIES QUASI NORMALS.

16/11/2012
Retornem a las meves estimades Barcelonas de "paper", a una Barcelona molt obrera i cassolana,amb gent i històries del carrer,sensa grans corrupcions ni cognoms "de tota la vida".
La  nostre novel-la,es un conjunt de relats que te per "protas"gent que arrosejar les seves vides amb absoluta mediocritat.
Se inicia amb una sorprenent introducciò:
"....la dona que diré Sra.Browmm,era una d'aquelles iaies,netes,vestida amb roba vella,tan raspallada,sorgida i ben posada,que cridavant pobresa..."
Virginia Woolf.
".....una música ambiental neutra i asèptica t'acompanya,i el home que du una gàbia de canari,tapada amb roba de fer farcells  i una dona musulmana amb el cap tapat...."
1º capt.del nostre enigma,tot un homenatge i tota una similitut obertament buscada.
Apa,Apa....el TITOL





Escenari del primer capitol.

19/11/2012
El nostre autor: Home,barceloní,viu i polifacètic,filòleg,escriptor,professor,periodista,critíc es especialista en dos o tres teclas mès.
CPTL.2
"La vella que fa ganxet es fixa en la lluentor bellugadissa de les orelles,dues creus daurades.Un noi amb dos Santcristos per arracades¡, se senya,si fos morta s'estalviaria de presenciar escarnis a les coses més sagrades. Te més de noranta anys i esta cansada de viure,
-A mi se m'han saltat el torn- diu sovint, La seva vida ha estat una lluita personal amb la mort,un torcebraç que s'ha saldat amb moltes derrotes i una gran victoria..."



Sego9na localització.

22/11/2012
El pare de la nostre novel-la,Gràcienc de pro,admirador de la Wooñf,de Flaubert,de Schendhol,de Oller,de Sales........i tants mès,es tambe un deliciós conversadot radiofònic. Vas bè JULIA.
CPTL. 3
"....la dona que feia de puta,va anarse del poble en un cop de sang,perquè al poble se li havien tancats les portes, al arribar a Barcelona es va fer puta,con se 'n feien tantes altres noies que arribaven a Barcelona estibadés en trens anomenats borregueros,Xangai Exprés o transmiseriens.
No era la feina que hauria triat,però menjava cada dia i pagava religuiosament una habitació de rellogada. No volia arribar a vella fent de puta,i acabar masturbant nois a la Terra Negra....."




24/11/2012

23/11/2012
Amics, no n'esteu farts de polìtics insopurtables,mesquíns i "bananeros"?
Amics no n' esteu farts de tanta i tanta merda?.
Amics no n'esteu farts de perdre?.
Doncs andavant amb.......RAUXA.

27/11/2012
NOTA PERSONAL:
AMUNT ELS CORTS¡¡¡¡
Els indepentistes hem guanyat,diguin lo que diguin la pùrria editorialista "madrileña", sociates,C's,i la Sra.espanta avis,que no calla ni sota l'aigua.. Nomès ens caldra remar,un xic mès.

Enigma resolt,efectivament "LINEA BLAVA", la meva per cert.

3 Comments:

Blogger Júlia said...

L'autor té cognom de capital comarcal? Em sembla que el sé però no sé l'obra.

de novembre 22, 2012 7:25 a. m.  
Blogger Júlia said...

Ramon Solsona, Línia Blava?

de novembre 26, 2012 4:16 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Wow! After all I got a webpage from where I can in fact obtain helpful data concerning my study and knowledge.



Feel free to visit my web-site; cheap instagram likes

de maig 21, 2013 10:36 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home