dissabte, de setembre 08, 2012

UN ENIGMA MOLT OPORTUNISTA

BARCELONES DE PAPER.

8/9/2012.
El nostre enigma es una novel-la cent per cent barcelonina,i tambe cent per cent oportunista.
El seu autor,nat i veí de Barcelona,que ha fet viure,majoritariament,la seva obra pels seus carrers, en aquesta, malgrat el seu barcelonisma,l'inicia en el "llogaret" de la "foto".


CPTL.I.
".......els llavis de cirera s'entreobrien com si volguessin xuclar la punta del meu nas, de tan a prop com em parlaven.
I aquell coll....oh aquell coll¡¡¡ un cosset blindat amb un escot ajustat arran de mugrons,l'inflavan els pits com unes sindries...."
TITOL, I AUTOR

VISCA CATALUNYA LLIURE¡¡¡¡¡¡Molt bona DIADA.

12/9/2012
La nostre barcelonissíma novel-la,en el segon captl. hans traslada a un nou decorat europeo. El "prota",un cínic i "vividor" professional,fill d'una "cocot",rep una estraordinària oferta de treball, a la ciutat de la "foto", acceptar,la "setmanada" no era per fer excrafalls. I sense entendre massa de que anava la cosa.arreplegar els calers i ......
PISTA D' OR:







El nostre home,té un punt de contacte an el Sro. Strauss-Kahn

UI..UI..UI...no Ofelia, però vas bè.

15/9/2012
En el tercer captl. retrobem el nostre home en un altra capital europea,i com era habitual en ell,saltan de llit en llit.
"....me la vaig mirar sensa pressa,m'havia mostrat el foc de les dones corpulentes,d'aquelles que fan l'amor amb tot el cos,i que tenen molt de cos per fer-lo, ja portàvem tres trobades secretes,totes a la meva cambra,i n'havia tret prou suc,d'aquells que les damas de l'alta societat no havien après a callar...."
PISTA D'OR:
L'autor es va auto proclamar Marques, amb deliciosa ironìa.












DIA 19/09/2012

CAPTL:4
"....no m'atreviria a dir sense reserves, que els catalans siguin un poble civilitzat.Industrios si. Un poc avar tambè,comparable als escocesos en moltes coses,exepte en la tristor,que la terra catalana s'estila meinys..."
".....jo desembarcava,per primer cop,marinat i esgotat per una llarga travesa, en una platja ibèrica.Tenia pressa per posarme a fer l'espiò..."

El nostre autor a fet un paperas,un gran paperas en una TV.extranjera,en aquest febrils,darrers dies

 NOTA PERSONAL:

Sro.Rei:Es més barat i digne tenir "quimeras" que perseguir princeses alemanyes,i animals per Africa o Extremadura,molt mes barat que pagar reportatges fotografics,cars,cursisi i embafadors,i
molt més barat que pagar la "setmanada" a la vostre Real família.


TV- AL QUEDA ( crec que s'escriu aixì). TEMA: Independencia de Catalunya,tote una disertaciò amb un angles perfecta..
OFELIA: Llibre 1714- ALFRED BOSCH,efectivament





4 Comments:

Blogger Ofelia said...

Hola. Sembla que, per fi, "pillo" alguna resposta. La novela és SET de REI d'Alfred Bosch.

de setembre 12, 2012 10:55 p. m.  
Blogger maria said...

No en tinc ni idea. Que difícil!

de setembre 13, 2012 10:21 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Plaf,plaf, plaf,plaf

de setembre 20, 2012 1:24 p. m.  
Blogger Ofelia said...

Bé, ho torno a intentar. Segueixo creient que l'autor es Alfred Bosch i el personatge deu ser Sinclair protagonista d'alguna part de la trilogia de 1714, però no tinc ni idea d'això de la tele extrangera

de setembre 20, 2012 3:23 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home