dijous, de novembre 11, 2010

EL CAS D'UN PARADIS PERDUT

Barcelona es una ciutat espetcialitzada en auto-destruirse,la dèria dels seus Ajuntaments a la "piqueta,caixa,cobro"ha destruit,i encara destruiex amb tote la barra,tot lo de peculiar que tè i tenia la nostre ciutat,fora del casc històric.S'això l'afegim els "hereus escampa", tan poc respectuòsos amb la tasca dels seus pares i avis,entossudits en construir una ciutat comparable a Paris,i tan amants d' allò de "la pela es la pela",i trobem la causa de la desnaturalitzaciò del nostre "PARADIS PERDUT".

PISTA D'OR:

Aquest indret esta documentat,com part de Barcelona del segle XII ença.EFECTIVAMENT,EL BARRI DEL PUTXET¡¡¡¡¡MAI S'HABIA RESOL UN ENIGMA TAN RAPIT.
Benvinguda Ofelia.

2 Comments:

Blogger Ofelia said...

Hola, Com és la primera vegada que participo no sé ben bé quina és la pregunta. La foto és del parc del Putxet, però no sé si et refereixes al llibre d'Elvira Farreras "Memòries d'un paradís perdut" o a unes làpides romanes que es van trobar a finals del segle XIX.

de novembre 12, 2010 12:05 p. m.  
Blogger Ofelia said...

Vaja! Creia que no havia entés la pregunta perquè ja fa un temps que segueixo el blog i sempre anava perduda amb les pistes.
El trobo molt interessant i divertit. Gràcies.

de novembre 14, 2010 11:34 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home