dilluns, d’abril 26, 2010

UN HOME DE PETJADA CONTRADICTORIA

El nostre nou enigma com mil-lers de barcelonins,era aragones de neixament,de classe benestant i de vida contradictòria.


Va aribbar a Barcelona procedent de Toledo,anomenat per un carrec importan i mai es va integrar,ni hu va voler fèreu,a la nostre cultura ni al tarannà de la ciutat,no s'estava de dir,parodian al seu odiat AZAÑA "Cataluña con su enloquecido nacionalismo es la culpable de nuestra Guerra Civil".Tot un "pajaro".Apa la partida ha començat.Si vas per Gomez Acebes,fred molt fred.

PISTA 30/A/10


Amic del General Yuste,el nostre home va fer la guerra en primera lìnea de foc,front del Tajo,i un cop acabada aquella barbàrie,va ser premiat i "re-col-locat"com ajudant d'un important català renegat,on podrìem dir que va aprendrà el "ofici".


Tres anys desprès va ser trasladat a Barcelona,on el van rebre amb tot el ringo-rango faxista propì d'aquella Barcelona corrupta,hipocrita i vengativa.


Si bé no tenia gaire tirada als afalac va saber olorar un gran "negoci", i adaptarse al merder generalitzat.PISTA 4/5/10

El seu nom va ballar dins l'ull del huracà de molts escandóls,tan econòmics com ètics.Era rum-rum generallitzat que compadreixava amb els Muñoz-Ramonet i que las nits amb sexefàcil,d'aquella Barcelona famèlica l'havien fet perdre el "oremus".

En aquells dies hi havia a Barcelona mes de 118 meublès,i 113 prostíbuls repartits des del Raval fins la part alta de la Diagonal,els "serveis" anavan entre les 10 a les 15 pessetes. las travas eran moltes,edat,23 anys per les noies,res de fantasies eròtiques,res de trios i meinys parelles del mateix sexe.......

I el nostre home pertanyia a la "Liga contra la Inmoralidad",malgrat els seus peculiars gustos.


PISTA 8/5/10

1945:El nostre home,murri com era,va comprender que calia afluixar.El nacional-socialisme ja era una causa perduda,i va arribar a la conclució que fins i tot Franco podria caure,profeta no era,però per si un cas va ser prudent i seguir sent el "botafumeiro" del Dictador,fins 1947 que durant una visita internacional a Barcelona,li va organitzar un "plante".

El fet va passar desapercebut,l'imposiciò era tan estupida....però no així a la prensa estrangera,que hu va fer pùblic,i radio macuto la resta,els barcelonins es van petar de riure.

No JOLIU......

PISTA 11/5/10

Poc temps desprès va organitzar un segon "PARSIFAL".Aquesta vegada la victima va ser Julio Muñoz-Ramonet.convencut que la "coña-marinera" que corria de boca en boca era culpa del fatxenda d'an Julio,bocanoll malaltís,li va "endilgar" un gran moc,obligant a la poderosa família a sortir de Barcelona per celebrar un gran "evento".

La venganza va provocar un autèntic daltabaix,i la seva sorpresa fou tremenda al percebre que la gent es va pendrer,el seu gest com una confirmació de la brama que corrìa per la ciutat.

La festa es va celebrar malgrat tot,gràcies a un colega valencia,i tots els diaris espanyols han parlaran,fent principal esment de que hi va cantar Vctoria de los Angeles,vinguda expresament de N.Y.

Molt bè,era capella.....

Bisbe i arquebisbe.....

PISTA 14/5/10

10 de gener 1949:Li van fer la pell a Carmen Broto.

Un grapat de "bones famìlies estraperlistes" van consultar discretament a D.Octavio Perez-Vitoria,professor de dret penal,sobre el que havien de fer si la Brigada Criminal els cridava.

Semblar ser que fou un assessinat per encàrrec.El nom del nostre home constava a l'agenda de la meuca,però la policia mai el va molestar,el seu "gremi"era imtocable,en cert sentit ell tambe n'era client,no fìsic els seus gusto,es diu,que anavan per altres camins,així que quant el seu nom,va saltar al carrer,va fer responsables als Muñoz i tambe a Samaranch

12 Comments:

Anonymous joliu said...

Buf,
Comença per G?

d’abril 29, 2010 12:51 a. m.  
Blogger Júlia said...

Ui, quina poooorrrrr em fa aquest senyor.... de moment, ni idea, vaig a investigar.

de maig 01, 2010 8:43 p. m.  
Anonymous joliu said...

AMS?

de maig 08, 2010 12:20 a. m.  
Blogger Júlia said...

Estic una mica 'peix', esperarem més pistes...

de maig 11, 2010 7:04 a. m.  
Blogger JoRDi JVR said...

Ara si surt el post!
Aquest ocellot fosc crec que és: E.B.A.
...un altre paio tipus Ramonet's and company
...si m'ho confirmes ja posaré el nom sencer. ;-)

de maig 12, 2010 6:16 p. m.  
Blogger Oliva said...

No Jordi no es E.B.A segueix maquinant company!!!!!!!

de maig 12, 2010 8:52 p. m.  
Blogger Júlia said...

Òndia jo també pensava en EBA, UF, QUÈ DIFÍCIL...

de maig 12, 2010 8:53 p. m.  
Anonymous joliu said...

Vols dir que hi atinarà algú?

de maig 13, 2010 12:56 a. m.  
Blogger Júlia said...

Ep,m'ha vingut la inspiració, era 'religiós'????? GM?????

de maig 13, 2010 7:52 a. m.  
Blogger Júlia said...

Era bisbe?????

de maig 14, 2010 7:01 a. m.  
Blogger JoRDi JVR said...

GM, te tomba i bust a la catedral de bcn... uf, bona història!!

de maig 15, 2010 11:01 a. m.  
Blogger Júlia said...

Greegorio Modrego Casaus, un gran personatge, tota una època, tot un caràcter i com molt bé dius, contradictòri i controvertit.

de maig 18, 2010 1:50 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home