QUI FA EL SOFRAGIT??
Barcelona ciutat gastronòmica. Barcelona cuiners amb moltes "estrelletes". Barcelona 2008: Guerra de fogons i d´"egos". Quin girigall!! I nosaltres hem pensant: Perquè no fem un cuiner?.
Doncs si senyor un cuiner. Barceloní d´ adopció. Home viatger i molt intel.ligent. Amb una vida un xic fosca. Qui fa el sofregit??
PISTA 25/06/08
El nostre home, pertanyia a l´ escola del "xup-xup", i la seva millor virtut era personalitzar els "menus". Si el client de torn era un manager solitari, el seu pica-pica era, cargols a la Borgonya.
RECEPTA:
1 dc de cargols bullits.
350 grms de mantega de llet.
1 ceba finament laminada
1 all ben xafat
1 cullerada de julivert
Separar els cargols de les closques, fer una pasta amb: mantega, all , ceba i julivert. Farciu les cloques, introdouir despres els cargols. Una mica més de pasta per sobre els cargols, i a foc viu, set minuts al forn.
29/06/08
Ell tenia el seu "Chiringuito" el "Distrcite 5", res de Raval, Barri Xino com ell deia, i prou. I fins i tot la seva "xicota" havia estat treballadora del sexe. I per ella preparava el seu millor pa amb tomaquet.
RECEPTE
Pa de pagès reposat.
Una tomaca ben madura oberta per la meitad i refregat per sobre del pa, deixant suc i llavors.
Un cop de sal ben repartit.
Un rajolí d´ oli d´ oliva verge per tot la llesca, i finalment apretar el pa amb els dits per la crosta i després deixar-lo anar. Llest!.
PISTA 02/06/08
Això de la cuina creativa, les reduccions i altres felornies no engrascaven el nostre enigma, que malgrat ser un "Gourmet", quant volia al.lucinar bebia Absenta. Va ser un home del seu temps, amb carnet del PCE, quant aquetsa militància podia costar anys a la Modelo, on si va anar a caure va ser el seu "pare". Tot plegat el feia popular dins del CC.
RECEPTE ARROS AMB CLOÏSES
100 Grs d´ arros per persona.
1/2 k de cloïses.
2 Alls.
1 Pebrot verd-julivert.
1 1/4 de fumet de verdures .
Oli a la cassola.
All picat .
Afegir arros.
Cobrir amb el fumet .
A foc lent uns 15 minuts .
Afegir cloïses.
Deixar reposar 5 minuts.
PISTA 05/07/08
Efectivament Julia, es Carvalho. Enigma tancat i ho fem en un lloc emblemàtic, la Palça Reial on "Biscuter" el "Limpia" amic de Carvalho i el seu millor crític gastrònomic i tenia la "Paradeta" Gracies Julia.
Llibre Recomenat: Las recetas de Carvalho
Manuel Vazquez Montalvan
Ed Planeta
6 Comments:
No serà el famós Pinotxo de la Boqueria? Del Poble-sec també, per cert.
Doncs no, encara que podria estar en cartera per el futur!
Bonita foto.¿En donde puedo encontrar esta fachada?
C/ Sta Margarida amb C/ Unió
Barri del Raval.
Es un personatge real o imaginari? Perquè podria ser... C______O?
It isn't hard at all to start making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat marketing[/URL], It's not a big surprise if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses little-known or misunderstood avenues to produce an income online.
Publica un comentari a l'entrada
<< Home