dilluns, de juliol 06, 2009

UN MATRIMONI DE BARCELONAAl planificar aquest enigma vam tindre moltes dubtes, en un principi anava a ser un nou capítol de "Barcelones Imaginades", però els nostres protagonistes transpiraven tanta força que finalment hem decidit personalitzar-los. Esteu el cas?? Endavant...... 1ª Aquí teniu una dona i un home de "Paper" 2ª Nasqueren, tots dos, a Barcelona "fills" d´ un periodista de casa bona be això es un dir..... 3ª Al llarg ddels anys han canviat de "cares" almenys dues vegades.....

PISTA 11/07/09

Quan la nostre historia es va publicar va tenir un exit espatarrant. Les Bones critiques i la broma de que la novel.la explicava uns fets reals de la família del autor i van colaborar. El nostre escriptor, franquista declarat, era motl poc apreciat per els catalans. Així que aquell suposat "marron" familiar, va ajudar a que la nostre parella esdevingues "llegenda barcelonina", ni que fos per xafarderia. L´ història té un cert regust a "novel.la per entregues". Ella va nèixer rica...ell pobre.... continuarà......

.

Aquest carrer va viure la nostre dama!!

PISTA 15/07/09

ELL: Va neixer i creixer el "xino". el seu pare, havia immigrant a cuba cercant fortuna i la seva mare, planxadora de professió, mantenia la família a empentes i rodolons.

ELLA: Era orfe de mare, i van ser un grapat de mainaderes les responsables de la seva criança. El seu pare un artesà predilecte del "tot Barcelona", no va escatimar diners per suplir la falta de la mare.En aquest carrer l´ autor ubicar el negoci del pare d´ ella.

18/07/09

Efectivament Júlia son Mariona Rebull i Joaquim Rius

7 Comments:

Blogger Bargalloneta said...

començo a pensar!

de juliol 07, 2009 8:23 a. m.  
Blogger El veí de dalt said...

El pare és viu?

de juliol 10, 2009 12:57 a. m.  
Blogger Oliva said...

Veí no es mort!

de juliol 11, 2009 11:45 a. m.  
Blogger Dani said...

Bon dia,

Aquest diumenge sortirà a la llum un directori de blogs dedicats a Barcelona i les seves antigues viles anomenat Barcelonasfera.

Ens agradaria comptar amb el seu blog dins la llista del directori.
És per això, que si accepta participar-hi, li pregaríem que ens enviés una breu descripció del blog no superior a 150 caràcters amb espai.

Moltes gràcies.

Dani Cortijo.
danicortijo(arroba)altresbarcelones.com
Barcelonasfera.

http://www.barcelonasfera.blogspot.com

de juliol 15, 2009 7:45 p. m.  
Blogger Júlia said...

El pare era joier?

Mariona Rebull?

de juliol 17, 2009 8:44 a. m.  
Blogger El veí de dalt said...

Hosti,parlaves d'un personatges literaris! Bona!

de juliol 20, 2009 6:19 p. m.  
Blogger Júlia said...

Ole, ole, ho he endevinat!!! Per a mi és un llibre emblemàtic encara que l'Agustí fos franquista, coses del país i de les circumstàncies.

de juliol 21, 2009 8:35 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home